Cautare

620 de rezultate pentru "fundatia smurd" (3.28 secunde)
Dar focul s-a extins rapid si simpla "reparare" a cazului SMURD a venit ca un raspuns panicat al Palatului Cotroceni.
interventia lui Basescu in direct la o televiziune ca sa jigneasca pe cel care a inventat SMURD, care este o institutie foarte pozitiva !
• Orice drept banesc primit in luna martie sa nu il folositi in scop personal ci sa-l directionati catre o directie vaduvita de guvernul Boc (eu personal catre SMURD);
un banal conflict intre seful SMURD, doctorul Arafat si oficialii Ministerului Sanatatii, presati sa demareze reforma clocita in cuibarele Cotrocenilor.
Saptamana viitoare l-am rugat pe un alt membru al cabinetului, un om pe care-l respect foarte mult, domnul ministru Arafat, sa vina la Targu-Jiu sa putem sa discutam despre lucrurile de care Targu-Jiul are nevoie, acel heliport pentru SMURD, redeschiderea spitalului de la Bumbesti-Jiu, policlinica ce trebuie inaugurata, Spitalul Judetean.
Potrivit subprefectului judetului Bacau, Dorian Pocovnicu, mai multe echipaje de pompieri si SMURD se deplaseaza la locul indicat de persoana care a apelat numarul de urgenta.
Stia prea bine ca efectul practic al trimiterii in Antalia a profesorului Bradisteanu era nul, stia ca SMURD nu-si poate trimite oriunde si oricand avionul sau elicopterele, ca lansarea pe piata mediatica a ideii nu are alt rost decat sa induca opiniei publice, mai ales romilor, ideea "ce omenos e Basescu si ce cainosi sunt Arafat si Ponta!".
Mai mult, domnul Basescu a solicitat Guvernului sa puna la dispozitia familiei Cioba, gratuit, un avion medical SMURD. De asemenea domnul Basescu a sugerat Guvernului sa plateasca factura medicala.
Profitand de respiratia gura la gura si asistenta tip SMURD acordata de cateva cancelarii occidentale si de comisarii portocalii ai UE, Basescu s-a reinstalat la Cotroceni.
Raed Arafat (nascut pe 24 mai 1964 la Nablus) este un medic specialist de medicina de urgenta, roman de origine palestiniana, care a infiintat si coordonat SMURD in Romania.
Au fost redeschise o mare parte din spitalele inchise, sistemul SMURD se extinde la nivel national, s-a reluat productia de vaccin intern, s-au deblocat posturile din sistem si, incepand cu 2014, se dubleaza veniturile medicilor rezidenti.
Potrivit comunicatului, cele patru proiecte, care vor fi evaluate din punct de vedere tehnic, economic si financiar, vizeaza Centrul Regional de Referinta pentru Urgente Critice (SMURD) Targu Mures, Portul Turistic "Marina" din Tulcea, Muzeul secolului 21 pentru turistii din Constanta si reabilitarea sitului Histria.
La acestea se adauga si fonduri pentru infiintarea a opt SMURD-uri moderne, cate unul pentru fiecare regiune de dezvoltare din tara.
Activitatea in Unitatea de Primiri Urgente va fi asigurata de cadrele medicale specializate in medicina de urgenta (14 persoane) ce urmeaza sa fie preluate de la Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) la care se vor adauga alti medici de specialitate si rezidenti.
In plus, prin infiintarea Serviciului SMURD la Mangalia, vor fi angajati mai multi referenti, precum si personal muncitor", ne-a declarat Zamfir Iorgus, primarul Mangaliei.
Ramine de vazut cit de generosi se vor dovedi in acest an galatenii, mai ales ca au fost initiate actiuni prin care acestia au fost invitati sa doneze 2% din impozit pentru SMURD sau pentru Clubul "Otelul" Galati.
Din "echipa lui Bolojan" fac parte, alaturi de liberali ca Lucia Varga, Mihai Manea, Dan Octavian sau Daniel Negrean, si nume cunoscute ale vietii publice locale, cum ar fi Hadrian Borcea, coordonator al SMURD Bihor, Paul Iacobas, director programe de turism la CRSE, Ramona Novicov, critic de arta si specialist in monumente istorice, Nicolae Morgovan, presedintele BNS Bihor, Dacian Palladi, consultant in afaceri, si Gheorghe Carp, managerul Spitalului Clinic Municipal "Gavril Curteanu", pana nu demult potential candidat al PD-L pentru postul de primar.
Bogdan Oprita, seful SMURD Bucuresti, ne-a explicat ca doza letala pentru om este foarte greu de determinat, pentru ca depinde de modul in care omul intra in contact cu substanta, de greutatea si de constitutia persoanei.
"Ce propaganda facem noi boxului feminin cand cei de la SMURD transportau pe scarile rulante ale respectivului magazin fete pline de sange, care fusesera facute knock-out in ring.
Medicii de pe ambulanta SMURD au incercat sa-l resusciteze mai bine de 50 de minute, dar in cele din urma au fost nevoiti sa constate decesul.
google-analytics.com